Catering aan huis, catering op locatie – jouw catering service

Op zoek naar professionele catering aan huis voor jouw volgende feest of evenement? Effort Catering biedt een uitgebreid assortiment aan catering oplossingen. Wij staan klaar om jouw dag tot in de puntjes te verzorgen.

Effort Catering zorgt voor een scala aan gerechten, van hapjes tot buffetten, walking diners, zittende diners, … Wij denken graag met je mee om het perfecte menu samen te stellen dat past bij jouw visie en smaak.

Onze catering service zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jou en jouw gasten.

Onze catering aan huis maakt gebruik van alleen de beste en meest verse ingrediënten. Van groenten tot vlees, we zorgen dat alles vers is en van de beste kwaliteit. Wij geloven dat verse ingrediënten de sleutel zijn tot geweldige smaken. 

Onze cateraar is flexibel en aanpasbaar aan jouw wensen en eisen. Of je nu een kleine vergadering of een grote bruiloft, een specifiek dieet of een speciaal thema hebt, wij zorgen voor gerechten die aan al jouw eisen voldoen.

Bovendien bieden wij ook wijnarrangementen aan, onze wijnkenner helpt je bij het kiezen van de perfecte wijnen om te combineren met onze gerechten.

Onze cateraar heeft jarenlange ervaring en is gepassioneerd over het creëren van unieke gerechten en een professionele service. Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor jou en jouw gasten.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze catering service en beschikbare opties. Wij helpen je graag om jouw volgende evenement onvergetelijk te maken.

Catering aan huis of op locatie - Effort Catering

Geniet met Effort Catering thuis -in je vertrouwde omgeving- van je gezelschap én gastronomische gerechten & bijpassende dranken.

Heel tevreden over!
Wij hadden zelf geen zorgen. Van idee tot uitwerking namen ze alles voor zich.
Ze brachten ons meer dan heerlijke gerechten. We konden rekenen op verfijning, vertaling van een wensbeeld naar realiteit, aangepaste wijnen die ook de niet-wijnliefhebber zoals ik kon appreciëren, een team met passie voor de job en de producten waarmee ze werken. Ze brachten sfeer door hun eigen persoonlijkheid en dankzij hun vriendschap was er een leuk samenspel van humor en kleine entertainment. Het was een TOP avond. De chef is naar mijn mening een echte kunstenaar. Aangezien na afloop alle genodigden elk afzonderlijk nog steeds boffen over deze avond. Ze maakten de dag zoveel mooier, ze maakten hem geslaagd.

Charissa C.

5 voordelen van een cateraar aan huis of op locatie

1. Professionele service: een cateraar aan huis biedt een professionele service van begin tot eind, van het adviseren over gerechten tot het opzetten en opruimen van de locatie.

2. Versheid van ingrediënten: onze cateraar maakt gebruik van alleen de beste en meest verse ingrediënten om geweldige smaken te creëren.

3. Unieke gerechten: Effort Catering is gepassioneerd over het creëren van unieke gerechten, die aansluiten bij jouw specifieke wensen en eisen.

4. Wijnarrangementen: een luxe cateraar biedt vaak wijnarrangementen aan, waarbij professionele wijnkenners je helpen bij het kiezen van de perfecte wijnen om te combineren met de gerechten.

5. Flexibiliteit: een cateraar is flexibel en aanpasbaar aan jouw wensen en eisen, of het nu gaat om een kleine vergadering of een grote bruiloft, een specifiek dieet of een speciaal thema.