Wie is Effort Catering?

Na een opleiding wereldgastronomie aan de Hotelschool Ter Duinen in Koksijde werkte Philippe Van Leemputten bij enkele gerenommeerde zaken:

    • Auberge Du Pecheur (2011 *) – Sint-Martens-Latem
    • Sauc * – Barcelona
    • Benoit en Bernard de Witte * – Kruisem
    • Brasserie Vinois – Sint-Martens-Latem
    • Julie’s House – Gent
    • Revue – Gent
    • Lesco – Wetteren
    • Volta – Gent
    • Carcasse * – Koksijde
    • Brasserie Boulevard – Sint-Martens-Latem

In deze verscheidene zaken leerde hij de passie en de knepen van het vak kennen.

Philippe verkiest ervoor om enkel met de beste producten te werken en heeft door de jaren heen een nauwe band opgebouwd met zijn leveranciers. En daardoor werkt hij altijd met de beste en meest verse producten. 

Philippe omschrijft zijn keuken zo: 

“Ik laat graag de volle smaken van het product naar boven komen met frisse Provençaalse, Aziatische en  Mediterraanse toetsen. Door mijn ervaring kan ik ook altijd een oplossing vinden voor ieders dieet.”

– Philippe Van Leemputten

Vraag nu je vrijblijvende offerte aan

Contacteer ons