Type events

Trouwfeesten

Van een intiem diner tot een grootschalige receptie, Effort Catering verzorgt de catering voor jullie huwelijksfeest van begin tot eind. Wij bieden een breed scala aan culinaire opties, van klassieke haute cuisine tot trendy fingerfood.

Communiefeesten

Een communiefeest is een speciale dag voor jouw kind. Effort Catering zorgt ervoor dat je gasten kunnen genieten van een heerlijke maaltijd zonder zorgen. Wij bieden een kindvriendelijk menu met diverse keuzes, zodat er voor elk wat wils is.

Privé feesten

Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of een andere feestelijke gelegenheid, Effort Catering maakt van jouw privéfeest een onvergetelijke gebeurtenis. Wij werken samen met je om een menu te creëren dat perfect aansluit bij jouw wensen en die van je gasten.

Bedrijfsfeesten

Een bedrijfsfeest is een uitgelezen kans om je team te motiveren en te bedanken. Effort Catering verzorgt de catering voor al je bedrijfsfeesten, van een kleine lunch tot een grootse gala. Wij bieden diverse buffetten, walking dinners en andere culinaire concepten.

Waarom kiezen voor Effort Catering?

Effort Catering, onder leiding van Chef Philippe, is jouw partner voor onvergetelijke culinaire ervaringen. Met meer dan 15 jaar ervaring in de horecasector weten we als geen ander hoe we jouw evenement of feest tot een succes kunnen maken.

We bieden: 

    • Uitgebreide cateringmogelijkheden: Van walking dinners tot buffetten en à la carte menu’s, ik pas mijn catering aan jouw wensen aan.
    • Hoogwaardige kwaliteit: Ik gebruik enkel de beste en meest verse ingrediënten, bereid met vakmanschap en passie.
    • Persoonlijke service: Ik neem de tijd om jouw wensen te bespreken en zorg voor een vlekkeloze uitvoering van jouw evenement.
    • Flexibiliteit: Ik werk met je samen om een cateringconcept te creëren dat perfect aansluit bij jouw behoeften.
    • Enthousiasme en toewijding: Ik ben gedreven door mijn passie voor koken en zorg voor een onvergetelijke culinaire beleving voor jou en je gasten.

Effort Catering, meer dan alleen catering. We creëeren momenten van pure gastronomische magie.

Contacteer me vandaag nog om jouw wensen te bespreken.

Effort Catering: Jouw garantie voor een onvergetelijk evenement!